Tijdens de HypnoBirthing cursus gaan we in op het belang van prenatale binding. Want wist je dat je baby in je buik al een volledig bewustzijn heeft? In de cursus leer je bindingstechnieken en hoe je tijdens je zwangerschap al liefdevol contact kan maken met je kindje. Zoals Anna Verwaal mooi heeft verwoord: ‘Ieder van ons is gemarineerd in vruchtwater, gevuld met de smaken van de emoties van onze moeder en haar state of mind gedurende de zwangerschap. Die smaken worden de blauwdruk van ons leven’.

Bekijk de volledige TED talk van Anna Verwaal hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s