Baringshoudingen… Wat mij betreft 1 van de belangrijkste dingen tijdens de geboorte. In de cursus gaan we uitgebreid in op verschillende houdingen en waarom het zo in je voordeel kan werken wanneer je een verticale houding aanneemt. Wist je bijvoorbeeld dat de grootte van je bekkendoorgang daardoor met wel 30% kan toenemen? De kritische verloskundigen heeft er een mooi artikel aan gewijdt, lees het volledige artikel hier: Verticaal bevallen De CUB die je bij mij kunt huren is tevens een fijn hulpmiddel als je verticaal wilt bevallen. De moderne versie van de traditionele baarkruk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s