Ted Talk, wie kent het niet? Onlangs kwam ik er achter dat er een Ted Talk is over HypnoBirthing. En ik vind deze Ted Talk geweldig, ge-wel-dig! Daarom wil ik hem graag hier delen, om jou te inspireren. De essentie van HypnoBirthing wordt uitgelegd op een boeiende en leuke manier. De kracht van geboorte en HypnoBirthing is wanneer een moeder de geboorte in eigen hand neemt, haar innerlijke kracht omarmd om leven te geven via haar eigen lichaam. Bekijk hier de volledige Ted Talk, veel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s