Update: ik geniet momenteel van mijn zwangerschap en daarna postpartum periode. De hypnobirthing cursus en massages/behandelingen zal ik daarna weer oppakken. 

Als (zwangere) vrouw kun je bij mij terecht voor verschillende massages:

  • Zwangerschapsmassage
  • Kraammassage
  • Ontspannings- / mama massage
  • Duo zwangerschaps – / ontspannings massage

Zwangerschapsmassage

Hoe zou het zijn als je jezelf en je buikbaby een cadeautje van ontspanning zou geven? Als je even in rust kon genieten van je zwangere lijf? Vooral tijdens je zwangerschap kan een massage heel fijn zijn. Je lichaam en je baby zijn hard aan het werk, het is belangrijk om voor jullie beiden regelmatig momenten voor ontspanning in te plannen. Even uit je hoofd en in je lijf komen, even niks dan liefdevolle aanraking, even met aandacht stil staan bij jezelf en je buikbaby, even alles om je heen vergeten en zweven op de endorfines die je lichaam aanmaakt tijdens de diepe ontspanning. De massage is zacht en rustgevend, ik besteed aandacht aan je rug, nek, schouders, armen, handen, benen, voeten, hoofd en gezicht. Als het goed voor je voelt kan je buik ook zacht gemasseerd worden.

De zwangerschapsmassage kost 90 euro en duurt 90 minuten.

Kraammassage

Tijdens je zwangerschap en de geboorte hebben zowel je lichaam als je geest veel gegeven. Hoe fijn zou het zijn als je nu ook mag ontvangen? Een helende postpartum massage oftewel kraammassage is net zo weldadig en fijn als een zwangerschapsmassage. Het helpt je om terug in je lijf te komen, terug in balans, ontspannen en even helemaal niets te moeten of hoeven. Een kraammassage kan vanaf 4 dagen tot 6 weken na de geboorte. In geval van een keizersnede vanaf 6 weken na de geboorte. Het is een volledige lichaamsmassage. Ik besteed aandacht aan je rug, nek, schouders, armen, handen, benen, voeten, hoofd en gezicht. Sommige vrouwen vinden een zachte massage juist fijn in deze periode en andere vrouwen genieten meer van een stevige massage. Ik stem me af op wat jij fijn vindt en waar jij behoefte aan hebt. Ik gebruik bij de postpartum massage een verwarmende olie en als afsluiting van de massage breng ik een castor olie buikpakking aan. Voor de kraammassage kom ik naar jou toe met een massagetafel (straal van max 20 km van Heerlen), zodat je in de eerste periode na de geboorte thuis in je eigen omgeving en met je baby vlakbij kunt zijn. Mocht je het fijner vinden om op locatie de massage te ontvangen dan kan dat ook.

De kraammasage kost 105 euro indien ik naar jou kom en duurt 90 minuten. Indien jij liever naar mij wilt komen kost de massage 90 euro.

Ontspannings-/ mama massage

Ook vrouwen die niet zwanger zijn of net een baby hebben gekregen kunnen bij mij terecht voor een ontspannings / mama moment. Als je kinderen bijvoorbeeld al (veel) ouder zijn, maar ook als je geen kinderen hebt ben je als vrouw van harte welkom. Een ontspannings-/ mama massage is een heerlijke manier om jezelf te verwennen. Een moment voor jou! Ik besteed aandacht aan je rug, nek, schouders, armen, handen, benen, voeten, hoofd en gezicht. Het is een zachte manier om je lichaam en spieren te ontspannen. Opgebouwde spanning en stress vloeien weg en je geest komt tot rust. Na de massage voel je je rustiger, soepeler, minder vermoeid en energieker. De massage helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en bevordert je zelfgenezend vermogen en immuunsysteem.

De ontspanningsmassage duurt 90 minuten en kost 90 euro.

Duo zwangerschaps – / ontspannings massage

Hoe leuk en fijn zou het zijn om samen met een lieve vriendin, zus, moeder etc. een moment van heerlijke weldaad en ontspanning te ervaren? Tijdens een unieke duo massage krijgen jullie tegelijkertijd een zwangerschaps- / of ontspannings massage. Samen in dezelfde ruimte en toch op en top persoonlijk want we stemmen de massage af op jouw persoonlijke wensen. Alle combinaties zijn mogelijk, 2 zwangere vrouwen, 1 vrouw en 1 zwangere vrouw of 2 vrouwen. De duo massage geef ik samen met mijn collega Susan Ruwette van Blooming Birth. Kom samen genieten van dit heerlijke moment van rust en ontspanning!

De duo massage duurt 90 minuten en kost 170 euro.

Locatie

Het adres voor de massage is Oliemolenstraat 60, 6416 CB Heerlen. De ruimte voor de massage bevindt zich in de Body en Mind vleugel van het gebouw van Superstudios. De ingang van deze vleugel is te bereiken, buitenom, via de linkerkant van het gebouw, tweede deur rechts. Daar kun je de bordjes Essentire volgen. Parkeren kan op het terrein van Superstudios, als je door de poort rijdt aan de linkerkant.

Wil je een massage voor jezelf plannen of meer informatie? Of wil je een massage cadeau doen aan iemand? Neem dan contact met me op via het contactformulier. Geef ook vooral je eigen wensen aan, het is jouw verwenmoment!

NB de massage kan tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Daarna zullen 30 euro in rekening worden gebracht.