Hoe zou het zijn als je jezelf en je buikbaby een cadeautje van ontspanning zou geven? Als je even in rust kon genieten van je zwangere lijf?

Vooral tijdens je zwangerschap kan een massage heel fijn zijn. Je lichaam en je baby zijn hard aan het werk, het is belangrijk om voor jullie beiden regelmatig momenten voor ontspanning in te plannen. Even uit je hoofd en in je lijf komen, even niks dan liefdevolle aanraking, even met aandacht stil staan bij jezelf en je buikbaby, even alles om je heen vergeten en zweven op de endorfines die je lichaam aanmaakt tijdens de diepe ontspanning.

De massage is zacht en rustgevend, ik besteed aandacht aan de rug, nek, schouders, armen, handen, benen, voeten, hoofd en gezicht. Als het goed voor je voelt kan je buik ook zacht gemasseerd worden. Kortom, een full body massage.

De massage kost 75 euro en duurt ongeveer 1,5 uur.

Wil je een zwangerschapsmassage voor jezelf plannen of meer informatie? Neem dan contact met me op via het contactformulier. Geef ook vooral je eigen wensen aan, het is jouw verwenmoment!